Met Jurgen, Tina & hun 2 klein mannen, Rube en Sepp hebben we een fantastische week gehad met vele mooie momenten….we maken er zeker nog een aantal artikeltjes over maar de grootste verrassing kwam gisteren!
Rube & Sepp hadden nog een cadeautje voor ons, deze 2 mooie mugs waar we een ganse winter zullen van genieten
Maar ons mooiste cadeau kwam later op de avond, toen we met de gasten nog gezellig een glaasje wijn op ons terras zaten te drinken. Ineens haalde Jurgen een doosje te voorschijn met een prachtige ring…..en…..hij vroeg : ‘Tina, wil jij met me trouwen?’.
Tina wist niet wat ze hoorde maar er kwam toch een : ‘Ja, natuurlijk’ uit!
Van een kippenvelmoment gesproken. Iedereen begon te applaudiseren en we zaten daar allemaal met tranen in ons ogen!
Wij kunnen ons geen mooier cadeau inbeelden want dat betekent dat ze zich hier gelukkig voelen en ook deze morgen ging het afscheid gepaard met traantjes.
Amaii, Jurgen jij zorgt wel voor verrassingen hoor! In 2010 vroeg hij Tina hier op het marktje van Sainte-Fortunade voor het eerst ten dans en in 2014 vraagt hij haar met hem te trouwen. Wat brengt 2015 ? Dat zien we volgend jaar dan…
Alvast een dikke proficiat van ons en we wensen jullie veel geluk samen ! Het mooiste geschenk hebben jullie al met jullie 2 schatjes!
Klik op de foto voor een vergroting

Ik zal alleszins mijn avondknuffel missen van Rube, de lach van Sepp en de vriendschap van Jurgen & Tina maar niet getreurd, we hebben massa’s foto’s en zovele mooie momenten in ons hart!