Als ze mij op een kookvrije dag vragen om mee te gaan naar de Monédières dan is de kans groot dat ik ja antwoord. De plek heeft iets magisch en ik vind het gewoon fantastisch. Dus vrijdag gingen we samen met Jurgen en Tina en de 2 klein mannen naar Suc-O-May waar Jurgen een parapentevlucht zou doen!
De weersomstandigheden waren ideaal: zonnig weer met af en toe een wolkje dat voor wat afkoeling zorgde en dus goede thermiek gaf….en daar ging hij, zo vrij als een vogel!
De 2 jongens bleven heel braaf terwijl papa in de lucht was. Rube had toch de leraar even duidelijk gemaakt dat zijn papa niet mocht vallen, tot grote hilariteit van iedereen. Sepp sliep gewoon als een blok op bijna 1000 meter hoogte en trok er zich niets van aan. Het eerste dat Jurgen zei toen hij terug met beide voeten op de grond stond was net als Loes : ‘volgend jaar opnieuw’.
De Monédières zijn een prachtig decor dat nooit verveelt en van boven gezien moet het nog subliemer zijn….Hopelijk hebben we volgende week weer zo’n mooie dag met Laurentz, Jonathan, Lore & Stijn.
We hadden een zeer mooie dag samen en sloten die af met een restaurantje in Tulle op uitnodiging van Jurgen en Tina. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
Klik op de foto voor een vergroting