We hebben het parkje van ons sloebers vergroot zodat ze in de zomer ook in de schaduw kunnen liggen, namelijk aan de voorkant van ons huis. De keuze was niet zo eenvoudig want het moest enigzins passen bij een maison en pierres en dus kozen we voor materiaal uit de streek, namelijk een ganivelle in kastanjehout.
Zeer sterk : wordt in de bergen gebruikt om de sneeuw tegen te houden en in de duinen om zand en planten ook op hun plaats te houden….en dus ook op Charel om de honden meer ruimte te geven !
Klik op de foto voor een vergroting

De kastanjepalen en mes om ze te pellen kregen we van Frédéric en het ding (pilon) om ze in de grond te kloppen van André. Dankzij deze pilon ging het veel gemakkelijker want overal in de grond zitten steen en rotsen. Joseph kwam helpen om de palen te plaatsen en de draden op te spannen en nu hebben ons sloebers een luxeparkje !
En wij vinden dat het mooi bij het geheel past !
Merci Freddy pour les poteaux, André pour le pilon en Joseph pour le coup de main!