Gioya is een prachtige Cane Corso van amper 8 maanden en Eclips vindt haar meer dan sympathiek. Ze mag met hem mee wandelen en samen crossen ze dan achter mekaar. Eclips wil wel de baas blijven en dus mag ze hem niet voorbij steken. Dat vindt ze niet zo erg want ze blijft ook graag kort bij de baasjes.
Ze is ontzettend lief en wordt heel graag geaaid. Onzen Eclips ook natuurlijk en die had al snel door dat Marc daar altijd voor te vinden is.
Klik op de foto voor een vergroting

Ze heeft hier in de streek leren zwemmen en met alle meren, beekjes, plassen en riviertjes die er hier zijn, kan ze haar hartje ophalen!
Zeer lieve en vooral zeer goed opgevoede meid die we met veel plezier terug zien samen met haar baasjes met wie we een heel toffe tijd hebben gehad. Bedankt Liesbeth en Marc voor de leuke wandelingen!